Július 6. – elindul az 55. Kékszalag vitorlásverseny

Ne felejtsen el felelősségbiztosítást kötni!Az idei Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat 2023. júl. 6. - 2023. júl. 8. között rendezik. A vitorlásversenyre idén is több száz hajót várnak, a nevezés egyik feltétele a felelősségbiztosítás megléte.

Fontos, hogy a felelősségbiztosításunkat úgy kössük meg, hogy a limit legalább 50 MFt legyen káronként, illetve, hogy a fedezet versenyzésre is kiterjedjen.
Ha nem a saját hajónkkal indulunk és nem rendelkezünk felelősségbiztosítással, akkor nézzük meg a meglévő kötvényt és a biztosítási feltételeket, hogy bérbeadásra is kiterjed-e a fedezet!

Ajánljuk a www.hajobiztositasok.hu weboldalt, ahol teljesen online –akár a nevezés napján- meg lehet kötni a felelősségbiztosítást a versenyre.
Arra figyelni kell, hogy a hajónak legyen magyar hajólevele, illetve csak az egytestű hajók fedezetbevételére van lehetőség.
Választhatunk, hogy csak erre az 1 versenyre kötünk biztosítást -melynél a fizetendő díj egyszeri 20.000 Ft és bérbe vett hajóra is érvényes a fedezet- vagy határozatlan tartamra kötünk szerződést. Ekkor minimum évi 34.000 Ft-tal tudunk számolni.

Az adatok kitöltése és a hajólevél feltöltése után, a folyamat végén lehetőségünk van bankkártyával kifizetni a biztosítás díját. Ez után automatikusan e-mail-ben érkezik a fedezetigazolás.

Ha attól félünk, hogy a verseny során (vagy a versenytől függetlenül) a saját hajónkban keletkezik kár, akkor a casco biztosítás lehet a megoldás.

A www.hajobiztositasok.hu oldalon ajánlatot kérhet casco biztosításra. A casco biztosítás éves díja a hajó értékének mindössze körülbelül 1-2%-a.
 

További információ a versenyről:
https://kekszalag.reblog.hu/

 

Jó szelet!

 

Az Eurorisk csapata



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft